Най-сигурният начин за преговори с Пощенска банка е да заведете дело. Какви оферти получават завелите дела?

Най-сигурният начин за преговори с Пощенска банка е да заведете дело.
Какви оферти получават завелите дела?

Все по-изгодно става завеждането на дело срещу Пощенска банка. Не защото ще станете милионер от него, а защото ще получите по-добра оферта.
Мисля даже вече да пусна следната оферта:

Завеждане на дело срещу Пощенска банка с цел получаване  на по-добра оферта.

И това го говоря съвсем сериозно. Защо ли?

1. Пощенска банка е банката срещу която имаме най-много дела. Следват я Булбанк, ДСК, Райфайзен, Пиреос и ОББ. Но Пощенска са шампиони.

2. Почти всяко дело, което сме завели го поечелим (с изключение на знаковите дела, където видимо си плащат на съдиите, но пък те не са приключили още). Хубавото е че банката знае това и ни звънят за споразумения с клиентите.

kami_1

3. Наблюденията ми върху работата и практиките им са от 2006 година. Следя всяка оферта, реклама, промяна на условия… И да Ви кажа забелязвам една тенденция:

Завелите дела получават по-добри оферти!

Естествено има доста подмолни камъни в тях, но са далеч по-добри от тези, които се опитват да преговарят с тях, без да имат някакъв коз в ръката си. Е как очаквате да получите добра оферта тогава?

4. Пощенска банка има много повече информация от вас. Включително и за Вас самия, касаещо финансовите Ви планове. Това е следствие от статистиката на хората с вашия профил.

Но Вие нямате информация за практиките на банката!!!

Просто няма откъде да я имате. Не се публикува на сайта им, няма я в БНБ… Единствения начин да я получите е в едно дело. Тогава няма как да не я предоставят в съда, защото ще загубят делото преди да е почнало.

Тук е и разковничето. Не само Пощенска банка, а всяка банка се притеснява най-много от информирания клиент. Колкото повече информация имате, толкова по-добра оферта получавате. Просто е.
В тази връзка – наистина пускам специална цена за завеждане на дело срещу Пощенска (важи и за Булбанк и Пиреос). Цена която предполага да сключите споразумение при по-добри условия.
Преговаряйте но информирано!

Draftis

Васил Кендов
Председател на Асоциация на потребителите на банкови и финансови услуги

ЗА КОНСУЛТАЦИИ ПО ЖИЛИЩНИ КРЕДИТИ И ЛИЧНИ ФИНАНСИ
НЕРЕДОВНИ КРЕДИТИ
ПРОБЛЕМИ С ЧСИ

Save

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *